Sunday, July 31, 2011

~Ahlan Wasahlan Ramadhan al-Mubarak.. ~

hi & assalamualaikum..


Tomorrow, 1/8/2011... will be the first day of fasting for all muslims in Malaysia.. & tomorrow also will be the birthday of Mr.Ben my love.. so barakah his birthday.. :)

Dear Allah S.W.T..thank you for giving me da chances to go through Ramadhan again this year.. hope this Ramadhan bring a lot of barakah & happiness in my life as well as other 's muslim lifes.. Dear my friends, i'm not a perfect person.. please apologize me for my mistakes & wrong doing to you.. which may occur with or without my intention.. May god bless you all.. (^_*)~

Dear Mr.Ben.. Happy 23 rd Birthday for tomorrow.. wanna be the first to wish it to you.. hope u will achieve all your dream.. be happy always.. i will always support u in whatever u do.. thank u so much for giving me happiness & loves.. i love you.. tq 4 everything...4 accepting me da way i am.. i wish we can celebrate your birthday together this coming Raya.. wif both of our family.. :)



this is my birthday boy.. esok da umur 23 tahun..tp perangai mcm budak kecik lagi...hehe



girl ngan birthday boy.. kite celebrate later ekk?? :)



have a nice day peeps... (^_^)

Saturday, July 30, 2011

~ Branded or non- branded?? ~

hi & assalamualaikum..


see da pic below???


that's me.. :)



that's me in da most simple makeup with t-shirts + jeans..but yesterday so many people kept asking me why my eyeshadow look so beautiful.. it's grey color bebeh! many people passing by staring at me.. & there was 'akak' that bought the books from me staring & said..


akak: adik.. cantek la mata.. pakai eyeshadow kaler ape ekk??

me: warna grey akak.. nape?? (shy2 la kunun..sambil akak tu telek mata aku)

akak: cantek sgt..warna die pekat.. brand ape ni?? silkygirl ekk??ke maybelline??

me: eh, xdela akak.. sy pakai yg murah2 aje.. ala yg ciplak yg beli kat pasar malam RM10 hengget tue.. (yakin aje aku promote...kahkahkah)

akak: oh really??by the way cantek sgt la.. adik beli kat mane??

me: sy beli kat kedai nutrimetics..biasanya dorg ade menjual kat sebelah ni (smbil tunjuk tempat)

akak: so, brand nutrimetics la??

me: eh, xla.. yg sy beli ni yg jenama MAC yg ciplak tu..dorg ade jual kt sebelah ni kalo time staf dpt gaji..alaa...yg kt pasar mlm pon ade jual tu..

akak: oh...ye ke..tp nice la.. sgt cantek.. okey la..akak pegi dulu.. cantek mata awk..( die ckp smbil pgg tgn aku.. ni yg touching ni..rase cantik mcm angel plak..kahkahkah)

me: heee..time kasih akak.. (smbil wat muke segan..haha)


moral of the story:

it doesn't matters actually that the things we used are branded or not..not all branded things are good & nice..sometimes people ni nak menunjuk nunjuk that they used barang2 mahal..x men la barang2 murah ni..kan??for me, i used anything yg look nice & beautiful..even benda x branded & harga rm10 pon i beli aja.. baju t-shirt yg i pakai tu pon rm10 je tahu??yg penting kite kena pandai menggayakannya.. i'll not buy a shirt for the price of hundred.. coz sgt la membazir.. if kat kelantan rm100 tu bley dpt 3 dress yg amat cantik tahu?? so, x salah bgaya.. bergaya boleh, but ukur baju di badan sendiri.. jgn amalkan prinsip biar papa, asal bgaya.. like me, kalo nak beli brg2 mahal pun biar la time tu ade duit lebey..baru beli kot..huhu.. i'll not sewenang-wenangnya bazirkn money.. bila ada byk duit baru la bley beli makeup yg ade brand2..tu pon 1 or 2 jenis aje..baju x kisah sgt.. asal nampak cantik & nice di mata aku, aku rembat je..huhu.. so as a conclusion, non-branded things pon ley wat kite nampak cantekkk whatt?? :)

Sunday, July 24, 2011

~Ade orang femes visit & jadik follower sy.. sob..sob.. :)~

Hi & Assalamualaikum..


pagi tadi aku bukak blog.. & alangkah terkejutnya aku apabila ada seorg blogger yg aku slalu skodeng (alamak kantoi! haha) telah komen post latest aku & jadik follower yg ke-26 blog aku yg x brape nk besh ni.. muahahaha.. siyes terharu !! hukhuk..


aku x reti sgt nk berblog sebenarnya.. nak wat blog canggih2, ade glitter2 & fancy2 header pon aku x reti woooiiii.. siyes aku x reti.. betapa noobnye aku dgn kecanggihan teknologi masa kini... kahkahkah.. even nk baca blog org lain pon aku malas.. aku x reti nk cari blog yg besh2 utk dibaca... nk carik ramai follower.. huhu.. tp adalah satu ari aku terjumpa blog ni.. jodoh agaknya.. :P siyes aku jatuh cinta pndg kedua...sbb cinta pandang pertama aku dh jatuh pada Mr. Ben..muahahahaha..


aku suka baca post yg owner blog ni buat.. klakar..sweet.. comels.. & gila-gila gitu.. tuan empunya blog ni adorable sgt..hihi.. she's just being herself.. aku suka baca ayat2 dia yg bley wat aku gelak & tersenyum sensorg..bile baca apa yg dia tulis, hilang stress aku...huhu.. 1st time baca post die aku terus je follow..dulu2 aku silent reader jer.. baru smlm aku post comment kat psl review dia kat satu produk intimate ni.. harharhar..skali die da jadik follower aku..sila menangis terharu sob..sob.. :')


kalo korang nak hilang stress & rasa happy, korg bacalah blog nie k... aku promote kat korg.. hehe


http://zoeyzauyah.blogspot.com @ korang taip jer zoey zau yah ska-ska hati k... :)


chow cin cau.. :P


p/s: cik zoey... thanks sbb sudi jadik follower sy.. :)

Saturday, July 23, 2011

~Choir is my life.. :P~

Hi & Assalamualaikum..


aku xde motip nak menulis sebenarnya..just boring.. hanging around.. blog walking..t'perap dlm bilik jer..sigh! but tetibe ade idea..hehe


aku nak cite kat korg semua psl slh satu hobi aku.. aku rasa org2 yg rapat ngan aku pon mesti gelak gila2 nanti.. harharhar


aku sgt suka menyanyi.. & menyanyi itu bkn semua org bley wat.. it's a gift u know?? sbb kdg2 ade org tu perasan dia nyanyi sedap & suka2 hati condemn suara org len walhal suara dorg x sedap langsung! pitching lari..suara sumbang..harharhar.. korang2 yg rapat ngan aku mesti tau kan aku suka nyanyi -walaupun suara aku x sedap mana+ scary+ bley wat hujan turun x berhenti-henti...hehe..tp aku x kesah laa.. korg nk gelak ke.. ape ke.. menyanyi ni da sebati dlm hidup aku.. BTW, korg rase suara korg tu bagus sgt ke nak condemn2 aku?? muahahahaha


meh aku nak cite kat korang..aku da start menyanyi ni since darjah 3 lagi tau..huhu..1st time menyanyi ni aku involve in choir..wat persembahan masa ari PIBG skolah..huhu.. even smpai time degree aku involve choir tahu?? & sijil-sijil involve dlm aktiviti choir la yg byk membantu aku utk stay hostel selama 3 tahun b'turut-turut.. x sia2 wat latihan siang mlm.. :').. so total up dari kecik sampai besar, aku da involve dlm choir ni da almost 8 tahun.. sobs.. lama jugak kan???hahahaha..aku rase ni jela bakat yg aku ade.. nak menari mak yung + zapin segala aku x pandai.. kehkehkeh.. :P


so, kenapa aku suka sgt menyanyi & involve dlm choir ni?? apekebenda yg best sgt ngan koir ni?? huhu.. aku suka masuk choir coz bila menyanyi aku akan release stress.. i don't know why, but i did feel dat way..huhu..mybe melalui koir or singing, aku dpt luahkan perasaan sedih, marah, geram n kecewa...choir ni bukan menyanyi mcm biasa tahu?? korg kena pndai manage suara.. sometimes korg kena guna low not, sometimes kena guna high pitch even suara korg x sampai...huhuhu.. korg jugak kena nyanyi guna suara perut..tau ape itu SUARA PERUT?? suara yg korg keluarkan dari perut, bkn mjerit terlolong guna suara tekak bila nyanyi...hahaha..kalo korg x guna suara perut, confirm 2-3 kali nyanyi, korg hilang suara.. huhu..Choir itu b'seni.. dat's why i like.. :)


lagi nape aku suka koir ekk?? aku suka koir sbb aku dpt bgelak ketawa ngan ahli-ahli koir yg len..kitorg sgt happening..tapi bila time serius kena la serius beb! disiplin +ketepatan waktu amat penting bila korg involve dlm koir ni.. korg tau x, bila korg involve dlm koir, secara automatik ianya dpt mendidik korg utk jadi lebih berdisiplin, have a very well time management, jadik lebih kemas especially when it comes to your attire.. korg akan jadi lebih b'komitmen...koir ni memerlukan teamwork yg sgt tinggi tahu?? sbb kalo xde teamwork, abeslah rusak segalanya.. korg jugak akan lebih berkeyakinan to face other people..tau knape??sbbnya bila korg wat persembahan, korg akan stand depan beribu-ribu & hundreds of people looking at you u know?? aku still ingat, kenangan paling manis aku ialah menyanyi betul2 depan mantan PM kite Dr.Mahathir masa beliau dtg ke UMT tahun 2010 dulu.. tula 1st time aku tgk beliau ngan jarak dekat.. kalo aku x involve koir, xdenye peluang mcm tu..kan?? org lain bayar memahal je nak tgk beliau berucap..aku duk belakang stage pon boley dgr free aje.. hehe.. :)


then, aku suka koir sbb dpt kenal ramai org tahu?? especially bila ada event or match.. & paling penting muka kau femes sbb interprem dlm tv & dihightlight kamera masa tgh wat persembahan.. tambah2 bila korg nyanyi time event besar mcm konvokesyen.. proudly said, i've been singing for choir in Universiti Malaysia Terengganu's convocation event for 3 years in a row (2007, 2008 & 2009) till i graduated on 2010.. sobs.. sobs..3 years i had been involve in Voice of Harmony club..dan 3 tahun b'turut-turut jgk la muka ni interprem masuk kamera..muahaha.. & da best part is that, korang akan dipandang hebat oleh semua org..korg akan dpt layanan istimewa..dpt makan free..pastu lepas korg wat persembahan, korg kuar dewan je, pak cik2 & mak cik2 yg tgk korg nyanyi kat tv bawah khemah mesti tegur & puji korg ckp korg nyanyi bagus & sedap.. :')


so best kan involve dlm choir??tapi korg tau x sebenarnya susah nak involve dlm koir ni?? mybe korg ingat alaaaa...setakat boley nyanyi sudah laa... ape susahhh.. rite??? but it's not like that youuuu..meh sini aku nak cite.. sepanjang hidup aku, aku da go through byk audition utk join koir..tp yg aku ingat 3 audition je.. yg 1, masa darjah 5...tp yg darjah 5 ni, audition utk nasyid.. kena nyanyi ikut muzik yg cikgu zul main..kalo ok, baru lepas.. bila da terpilih utk nasyid, automatik diambil utk koir sekolah.. tu yg 1st audition masa aku kecik.. 2nd audition plak aku go through masa blaja kat Sek.Men. Sains Seri Puteri aka SESERI..yg ni lg best..cikgu yg ajar bukan calang2 tau.. penggubah muzik tanah air yg femes gak.. tp aku x ingat nama dorg..huhu..lagu yg cikgu tu cipta penah masuk tv tahu? so, mase audition kali ke 2 ni, dia panggil 4 student sekaligus.. kena nyanyi ikut not die main piano.. gemuruh perasaan tok sah duk ckp la.. rasa nak t'cekik neves smpai suara mcm xnk kuar..bila kitorg nyanyi, cikgu yg sorg tu main piano.. yg sorg lagi lalu belakang kitorg, dgr suara.. then, kalo terpilih, diorg ckp la yg korg ni suara alto ke..soprano ke.. tenor ke.. so, at dat time aku terpilih for tenor part..huhu..ade kawan aku x dpt..nanges2 dia... tp yg sayangnya, time match bebetul, suara aku x kuar..aku demam..so, miming aje laa...hahaha..bdk2 koir semua tau aku nanges mlm b4 match tu masa cikgu briefing..sedey wei xley nyanyi.. smpai cikgu pon duk pujuk.. malu malu malu..hahaha..tp bila tgk video ulang tayang, mcm real beb aku nyanyi..hahaha..well, bila korg involve in koir, facial expression tu penting.. :)


so, the last time aku go through big audition for joining choir adalah masa degree.. yg ajar kitorg ni cikgu muzik maktab yg amat femes & t'kenal di kuala terengganu.. cikgu shamsuddin..kwn abah aku gak..huhu.. aku & along aku selalu kena usik..at 1st, die xtau sapa abah aku..die bley x caya aku ngan along adik beradik..muahahaa..pastu dia tanya sapa ayah aku..kitorg ckp cikgu Mat Lazim baru la die kenal.. sesungguhnya abah aku ni lg femes dari kitorg..harharhar..ok, berbalik kpd audition, dia suruh 4 org sekaligus jugak berdiri depan die..dia main piano, kitorg nyanyi.. pastu die mhendap la nk dgr suara kitorg sorg2 nyanyi..he was a very passionate music teacher u know.. & kelakar pon ada..huhuhu..aku audition sekali ngan along, zati & mazni..kami berempat lepas...huhu..& this time, i played the alto part.. :)


aku ckp alto, tenor, soprano ni korg paham x apekebenda sbnrnya??hehe.. kalo korg nak tau, tula range suara dlm koir.. base paling rendah.. diikuti tenor.. alto.. soprano.. soprano suara yg bley smpai pitch tinggi..alaa...mcm shafinaz & ning baizura tuh...hehe


for about 8 years involving in choir, byk sebenarnya aku belajar tentang life.. especially mcm mana nk ada self-confident yg tinggi di depan org ramai... mcm mana jadi org yg tinggi disiplinnya..& paling penting, aku suka choir sebab aku dpt kenal org2 yg ohsemmm mcm kak ija...kak ana.. & ahli2 koir yg len la.. rindu jugak kenangan dulu2.. aku teringin jugak nk aktif menyanyi koir lg..tp xde peluang kot skrg ni..len la kalo aku jadik cikgu sekolah, bley la ajar budak2 kan?? heeeeee :)

so, dat is part of the story of my life...before aku leave, korg lyn la aku tgh lepas gian nyanyi koir sorg sorg kat bawah nie..muahahahaa.. disebabkan suara aku da berkarat lama x nyanyi, so sumbang ke, pitching lari ke, minta maap yeppp..tambah2 batuk aku pon x baik mana lg nie..hehe..kalo hujan jgn salahkan aku! :P



video

Thursday, July 21, 2011

~Floria 2011~

Hi & assalamualaikum..


hari tu b4 aku balik terengganu, sempat la jalan2 ngn my housemate kat Floria, Putrajaya..kitorg smpai2 pon da ptg sgt..so, x smpat nk pusing semua.. kat bawah byk piccas aku, zati & wani b'suka ria di Floria..heh! :)



diz is Floria bebeh! :)



aku & bebunga.. :)



aku & cik zati.. (^_*)



really loike diz pic.. :)



bunga-bunga yg cantek.. :)



wif cik zati..posing ala2 pengantin le plaks..haha



wif cik wani...da boley kawen da kami ni..kihkihkih.. :P



da happy faces of kanak2 riang ribena..kahkahkah



ini posing saje yg lebey..haha



cik wani candid gmbr aku yg tgh khusyuk menilik bunga.. :P



cik wani yg excited pegang brush..haha.. :P



me wif roses..huwaaa..aku nk bunga rose camni.. tp xde org nk kasik..sob..sob.. :P




them.. :)



cik wani meniup itik..haha



ni cara duduk yg btol ye tuan2 & puan2..hahaha




zati & me.. selak2 kain le plak :)



amboi-amboi..menjeling jeling le plak..haha.. :P



lovey dovey.. auwwww.. :)



cik wani & cik zati.. apekahh?? haha



da three of us.. :) sempat lg abg kat belakang tu interprem wat peace..haha



terpegun..



cantekkk.. :)



las flores yg awesome.. :)



comel kan kanak-kanak ney??hehe



kanak-kanak ini pon comey.. kan kan?? :P




end of story bout Floria.. next year story of bougainvillea plak..hope can go wif encik yayang.. :)

Saturday, July 16, 2011

~it's been a while.. (^_*)~

hi & assalamualaikum..


what's up guys?? it's been a while i'm not updating my current status here.. currently busy studying nak exam PTD..Alhamdulillah..it's ends today.. no more reading books pasal sejarah Malaysia and organisasi kerajaan yg agak memeningkan kepala..hahaha..seriously... hate reading this stuff (-_-).. & today really challenged me mentally & physically..5 jam kau duk atas kerusi smpai panas bontot...kahkahkah.. don't wanna go through this anymore.. serik beb! question part A agak tough la..aku rasa aku da byk baca, tp rupanya byk lg aku x tau..sigh! section B is math.. possibility utk dpt 30/40 tu ada la kot.. coz td aku ada jugak menggunakn teknik menembak yg xtau la tepat ke x.. hahaha..section C, D & E overall ok la.. & really glad coz esei BI is about recycling.. so, x sia-sia aku amek master environment sbb ilmunya boleh diguna pakai.. :).. now, after giving all my best & effort, the rest i'll leave to god.. i'm not regret if x dpt pon coz i had done my best & my parent knew it! i really appreciate their endless support towards me..really do..love both of mama & abah so much (^_*)


so, what i've done for the past 2 weeks? busy working & studying of coz.. actually i've been here in Terengganu since wednesday.. & my daily routine are mostly filled with studying till this morning.. tomorrow nite i'll be back to serdang already.. my life so dull & boring rite?? x sempat nak enjoy pon.. schedule pack giler..huhu.. so, all dis while duk umah aje.. & luckily, i enjoyed myself being at home..


bila lama being far from family of coz la byk perubahan kan..bukan kemain aku tgk perubahan dlm umah aku..dgn mama wat kabinet dapur yg baru..serius cantek.. aku ske coz it's white bebeh..hehe..aku siang2 da ckp..nanti aku nk beli set bilik tidur putih in my own room..huhu..then, ade mesin basuh baru..yg ni aku suka.. sbb bley sumbat baju byk2 skaligus sbb besar..haha... ari khamis aritu, abah aku panggil org telekom pasang wifi kat umah..lg aku bahagia.. duk mane2 dlm umah ni pon boley on9.. siyes heaven.. smpai wat aku rasa berat ati nak balik..heeeeeeee... :) pastu aku tgk along aku beli hp baru.. Xperia white in color..jeles dowh..nanti la aku beli iphone plak..hahaha... tp ade 1 yg x ubah2 dr dulu.. umah aku still bersepah.. yela..semua keje.. x smpat nk kemas umah..bkn ada org gaji pon.. unless ada aku yg rajin mcm mak org ni mengemas..kahkahkah.. :P


but what i love most being at home dis time is that aku dpt ape yg aku nak.. for example, time aku kat serdang lagi aku da berangan nk mkn nasik dagang.. & on thursday, mama & along pegi pasar..lepas aku smayang maghrib tu, aku nmpk ade org mkn nasi dagang x abes atas meja..apalagi, bagaikan dirasuk aku terjah nasik dagang tu dgn lahapnya..kahkahkah..pastu mama aku kuar toilet dia tgk aku bselera kemain mkn..die tanya la mkn ape.. aku ckp nasi dagang.. die tkezut..hahaha..rupe-rupenye nasi dagang tu abah mkn x abes nk bg mama rasa.. aku baham aje x tanye dulu..haha..then, mama pon rasa.. die tgk aku ratah abes kuah & ikan nasi dagang tu.. die tgk aku mkn dgn penuh tharu.. u know what.. she felt guilty tgk aku mcm x puas mkn.. die asyik ckp yg 'knape angah x cakap angah teringin nk mkn nasi dagang?? kalo x mama beli..nasi dagang kat tmpat tu mmg sedapp.. " while looking at me dgn pnuh kasihan..hahaha..mase tu aku sebak la jgk.. yela..she so concern bout me..mybe sbb aku jarang balik umah, so she tried to fulfill what i need.. & that really touch me.. sobs :')..aku bkn xnk ckp..aku x ingat,.aku kan pelupa...kahkahkah..


next, i love being at home coz ari jumaat aritu mama wat nasi ayam.. one of my faveret jgk..huhu.. then, whenever aku tgh study, mesti mama or abah akn dtg duk sebelah aku.. tanya da byk ke study.. abah suke kacau aku.. he said 'bila ada depan mata ni la nk tgk anak die puas2'.. sobs.. sampaikan kdg dorg paksa aku bhenti study sbb tgk aku asyik duk mhadap buku dr pagi smpai malam.. :') pastu pagi td dorg anta aku exam, bkn main plok cium aku..bg kata2 semangat.. siyes tharu.. even da besar pon, mama aku tgk aku masuk dewan exam.. ada ke mak korg tgk korg masuk & duduk exam dr pintu dewan b4 leave ?? ini pon wat aku sobs.. :') actually aku mmg usaha sungguh2 utk mereka.. coz they really hope that i got the job..but i've done my best..kalo x dpt pun, they'll understand.. :)..


last but not least, aku paling suke ape yg kami 1 famili buat malam td.. tunaikan prayer together..baca yasin..sembahyang hajat.. sempena nisfu syaaban..da lama x buat aktiviti mcm ney..huhu.. when doing this, i really feel close to them & to God.. :).. malam td dinner pun mkn makanan faveret.. BUDU..hahaha.. siyes lama gile x mkn.. mungkinkah perlu dibawa pulang sbg bekalan di bulan puasa? :P & my parents jgk beli byk buah manggis..coz they know how crazy i am towards mangosteen.. :).. luckily aku x mkn durian! puas dorg promote durian kat aku tp x jalan...hehe..


i felt so happy being wif my family even sekejap je masa bersama.. really appreciate it.. thank you Allah for giving me happiness.. (^_*)

Tuesday, July 5, 2011

~ life~

hi & assalamualaikum...

not going to update much..sekarang aku demam..fever+ flu tetibe je dapat kat tempat keje diz morning.. so, please pray that i'll be better k?? since i lost my lappy, i really mcm quite difficult la nk update blog, doing fyp & so on.. ni pon atas ehsan pinjaman laptop dr cik Zati.. :')..tQ my fren..huhu.. so byk plan aku t'bengkalai laa.. hope everything will be better & smooth soon.. i know Allah will help me... :)

& i've a good news.. my abah called dis morning saying that i've to seat the exam for the post of PTD.. actually dulu aku main apply je..pastu biar je SPA x update.. x sngka plak tetibe dpt kan?? but i dont want to hope so much..just going to seat da exam on diz 16th july.. 'kalo da t'tulis rezeki sy disitu, sy redha..kalo bkn rezeki sy pon sy redha..' wish me luck.. (^_*)

Sunday, July 3, 2011

~after 2 months apart..~

hi & assalamualaikum..

on 1st july 2011, aku jumpa buah hati pengarang jantung pisang aku aka Mr.Ben.. almost 2 months jugak la x jumpa.. 2 bulan x jumpa mesti la ada byk perubahan kan?? nk mms gambar ni jauh skali laa..sbb die pakai hp 'paling canggih' dlm dunia ni.. kahkahkah :P..bile duk jauh slalu gaduh..itu lumrah la kan??huhu..so, i'm not going to blablabla panjang2, korg enjoy jela da piccas k... :)


ini aku..sebelum jumpa dia.. :)



ini la hero pujaan aku...abah slalu ckp dia ni hero hindustan aku..haha



budak pipi gemok +xde rambut.. dia x ckp die wat botak coz he know i'll be mad.. :P



tgk..comot kemain makan..haha..mmg dia ni budak kecik.. :P



ice lemon tea yg sedap..kami mkn di pizza hut jer.. :)



garlic bread..my faveret.. :)



mushroom soup yg sgt delicious.. :)



ini mmg faveret kami...fettucine carbonara.. :)



pizza pepperoni extra 50% cheese..yummy.. :)



then, sempat la lepak kt MPH & taman kat luar Alamanda jap..snap2 pic.. kat bwh byk lg pic poyos kitorg..haha



aku.. (^_*)



budak botak ni lagi..hehe


menyempat lagi tu duk tgh jalan..heeee.. :)



aku suka bila tgk muka die noob mcm ni.. abaikan gmbr buruk aku di blkg.. haha



like dis pic.. :)



gaya skema mcm bdk plkn... hehe



us.. (^_*)



tgk gmbr ni, rasa cam nk sepak diri sendirik..haha



xde org nk amek kite jadik model, jadik model utk tatapan sndiri la..hahaha..ini bukan DSLR atau gadget canggih..hanya kamera hp 2MP.. :P



van diesel aku.. :P



model buluh...kahkahkah.. :P



kaki aku yg lg besor dr die..sekian



bley pandang2...jgn pegang-pegang..haha
p/s: ingat pesan ma abah tu yeppp budak botak.. :)



tgn cameraman gegor..haha


tu jela update kali ni..ntah bila bley jumpa budak gemok + botak ney lagi..semoga len kali jumpa budak ni makin gemok + byk rambut... hehe.. daaaaa... (^_*)

Miss Honey © 2013 | Best Viewed with GOOGLE CHROME | Designed by ✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿